Wedstrijden

Erik Verlaan Sport doet regelmatig mee aan judowedstrijden in Utrecht en omgeving. Zo wordt er om de paar maanden een ‘Instaptoernooi’ georganiseerd. Dit toernooi is speciaal bedoeld voor beginnende judoka’s met weinig wedstrijdervaring.

Erik Verlaan Sport organiseert clubkampioenschappen en een juniortoernooi voor de allerkleinste judoka’s die hun eerste stap op de wedstrijdmat zetten. Dit toernooi is voor de meeste judoka’s een van de hoogtepunten in het jaar omdat dit bij uitstek de gelegenheid is om ook tegen andere kinderen van de ‘eigen’ club te judoën. Daarbij is er altijd een erg gezellige sfeer.

De randori toernooitjes zijn voor alle niet-wedstrijdjudoka’s een uitgelezen kans om regelmatige te judoën.

Voor de judoka’s die het leuk vinden om vaker mee te doen aan wedstrijden is er de speciale wedstrijdgroep.

Inschrijven voor wedstrijden/evenementen kan onderaan deze pagina.

Wedstrijdagenda

11 juli 2021

Zomertoernooi EVS

Met veel plezier nodigen we je uit voor het judotoernooi voor wedstrijdjudoka’s van Erik Verlaan Sport en alle verenigingen die bij Top Judo Utrecht behoren. De poules worden gemaakt op basis van gewicht, leeftijd en ervaring. Alle judoka’s uit de wedstrijdgroepen zijn van harte welkom.

Kosten voor deelname: € 10,-

Ouders zijn helaas niet welkom i.v.m. de huidige corona-maatregelen. Wel kunt u het evenement ‘live’ volgen via het Instagram-account van de wedstrijdgroep EVS (zie QR-code) én het Instagram-account Erik Verlaan Sport.

Inschrijven kan onderaan deze pagina.

Inschrijfformulier wedstrijden judo

  • € 0,00