Schoolfreerunning

Erik Verlaan Sport heeft veel ervaring met het aanbieden van schoolfreerunning.

Wat is freerunning?

Freerunning is het nieuwe turnen voor stoere meiden en jongens. Bij freerunning is het de bedoeling om zo cool mogelijk over of op obstakels te springen. De technieken van freerunning zijn ingedeeld in vijf elementen: springen, klimmen, vaults (passeren van obstakel waarbij er een contactmoment is), zwaaien en flips/trics (salto en stoere trucjes). Freerunning kan overal en altijd! Binnen, buiten, tijdens de pauze of na schooltijd. Het is een nieuwe sport en is veruit de snelst groeiende sport van heel Nederland, wellicht ook ter wereld.

Wat is schoolfreerunning

Kinderen leren samen met hun klasgenoten stap voor stap de beginselen van freerunning. Bij freerunning staan de volgende vijf kernwaarden centraal: Fun, Freedom, Fitness, Friendship and Fulfilment.

  • Fun: we vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in bewegen, wat bijdraagt aan een gezond welzijn.
  • Freedom: de vrijheid van keuze bij het bedenken en uitvoeren van bewegingen, maar ook voor de vrijheid om jezelf te zijn.
  • Fitness: het trainen van je lichaam en geest.
  • Friendship: kinderen leren op een positieve manier om te gaan met anderen en omgeving.
  • Fulfillment: beloning voor geïnvesteerde tijd en energie en zorgt voor de motivatie en discipline om door te gaan.
Schoolfreerunning Erik Verlaan Sport

Bij Erik Verlaan Sport staan gecertificeerde instructeurs freerunning voor jou klaar. Zij zijn jong en enthousiast en kunnen voor alle kinderen een geweldige clinic of cursus verzorgen.

EVS biedt twee pakketten aan. Het eerste pakket schoolfreerunning is een eenmalige clinic. Als school dien je 4 aaneensluitende uren af te nemen. Het tweede pakket schoolfreerunning bestaat uit een cursus van 4 weken (4 uur aaneensluitende uren per dag). De kinderen krijgen dan ook na afloop een mooi certificaat waar ze trots op kunnen zijn.

De lessen zijn geschikt vanaf groep 4.

Pakket 1: Freerunclinic

eenmalige freerunles

  • 4 uur freerunles
  • gediplomeerde instructeur freerun
Totaalprijs: € 280,- *

*Er is een korting mogelijk als de locatie van de basisschool of middelbare school moet binnen een straal van 3 km van een freerunlocatie van Erik Verlaan Sport zijn gevestigd.

Pakket 2: Freeruncursus

4 weken aansluitend freerunles

  • 16 uur freerunles
  • gediplomeerde instructeur freerun
  • een certificaat
Totaalprijs: € 1040,- *

*Er is een korting mogelijk als de locatie van de basisschool of middelbare school moet binnen een straal van 3 km van een freerunlocatie van Erik Verlaan Sport zijn gevestigd.