Evenementen

Erik Verlaan Sport organiseert regelmatig twee verschillende evenementen voor haar leden: een Jam en een les in een échte Freerunhal.

Wat is een Jam?

Een Jam is een evenement waarbij je al je tricks en flips kunt laten zien aan elkaar. Het doel is plezier hebben in freerunning en van elkaar leren. We beginnen bij een gezamenlijke warming-up en korte opdrachten en daarna is er tijd om vrij te trainen onder begeleiding van de instructeurs.

Onze instructeurs en assistenten zijn aanwezig en we zetten speciaal ontworpen freerunmateriaal klaar en er wordt leuke muziek gedraaid. We maken van de Jam een feest!

Elke Jam heeft een eigen thema, zoals Friendship, competitie en progressie.

Kosten: € 15,00 per Jam

Freerunhal

Speciaal voor onze leden huren we regelmatig een échte freerunhal. We zijn te gast bij Jump Freerun Houten. We starten met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door korte clinics en hierna is het tijd om vrij te trainen onder begeleiding van onze freeruninstructeurs. Elke ronde duurt precies een uur.
*De exacte lestijden worden ongeveer een week na de sluitingsdatum van inschrijving gecommuniceerd. Ook bij dit evenement beginnen we met de jongsten en eindigen we bij de oudsten.

Kosten: € 15,00 per les

Agenda evenementen

Zondag 15 januari 2023

FREERUNHAL JUMP HOUTEN

Met veel plezier nodigen we je uit een les in een échte freerunhal. Alle freerunners van Erik Verlaan Sport zijn van harte welkom. We starten de dag om 14.30 uur met het geven van de lessen. Hierbij beginnen we altijd met de jongsten en eindigen we bij de oudsten (tot maximaal 20.00 uur). De exacte lestijden voor uw kind worden minimaal een week van te voren gecommuniceerd.

 • Adres: Lange Schaft 9b, 3991 AP Houten
 • Tijdsduur: 1 uur
 • Kosten voor deelname: € 15,-
 • Max. aantal deelnemers: 150

Inschrijving sluit op 3 januari 2023 of zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt. Kosteloos annuleren kan tot en met 3 januari 2023.

Inschrijven: vanaf  28 november 2022 (inschrijfformulier onderaan deze pagina).

Zondag 19 februari 2023

JAM – COMPETITIE

Met veel plezier nodigen we je uit voor de tweede freerun JAM van dit seizoen. Alle freerunners van Erik Verlaan Sport zijn van harte welkom om deel te nemen.
Deze Jam staat in het teken van ‘Competitie’. Je kunt de competitie aangaan met andere kinderen van andere groepen, wijken en/of steden en daarbij zijn kleine leuke prijzen te winnen, zoals een écht Freerun t-shirt. Het meedoen is belangrijker dan winnen. Het gaat om een superleuke ervaring. Iedereen kan meedoen, of je nu net bent begonnen of al jaren traint.

De eerste JAM voor kinderen tot 11 jaar start om 13.00 uur en eindigt om 14.30 uur. De tweede JAM voor jongeren vanaf 11 jaar start om 14.45 uur en zal om 16.15 uur eindigen. We beginnen met een gezamenlijke warming-up, de kinderen kunnen op verschillende onderdelen competities met elkaar aangaan, zoals op speed (op snelheid) en style (flow, creativiteit, moeilijkheidsgraad). Dit is niet verplicht. Je mag ook lekker vrij trainen, korte clinics volgen en van natuurlijk elkaar leren.

We maken van de JAM een feest!

 • Locatie: Sportzaal ‘t Zand, Pauwoogvlinder 16, 3544 DB Utrecht
 • Tijdsduur: 1,5 uur
 • Ronde 1: 13.00 – 14.30 uur (tot en met 10 jaar)
 • Ronde 2: 14.45 – 16.15 uur (11 jaar en ouder)
 • Kosten voor deelname: € 15,-
 • Maximaal aantal deelnemers: 2x 75 deelnemers

Verbouwing Sportzaal ‘t Zand:

Ingang is vanwege verbouwing aan de andere kant van het gebouw (aan de kant van de huizen).

Inschrijving sluit op 7 februari 2023 of zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt. Kosteloos annuleren kan tot en met 7 februari 2023.

Inschrijven: vanaf 28 november 2022 (inschrijfformulier onderaan deze pagina).

Zondag 13 maart 2023

FREERUNHAL JUMP HOUTEN

Met veel plezier nodigen we je uit een les in een échte freerunhal. Alle freerunners van Erik Verlaan Sport zijn van harte welkom. We starten de dag om 12.00 uur met het geven van de lessen. Hierbij beginnen we altijd met de jongsten en eindigen we bij de oudsten (tot maximaal 17.30 uur). De exacte lestijden voor uw kind worden minimaal een week van te voren gecommuniceerd.

 • Adres: Lange Schaft 9b, 3991 AP Houten
 • Tijdsduur: 1 uur
 • Kosten voor deelname: € 15,-

Inschrijven: vanaf 1 februari 2023 (inschrijfformulier onderaan deze pagina).

Zondag 2 april 2023

JAM – CHALLENGES

Met veel plezier nodigen we je uit voor de derde freerun JAM van dit seizoen. Alle freerunners van Erik Verlaan Sport zijn van harte welkom om deel te nemen. De derde Jam staat in het teken van ‘Challenges’ (uitdagingen). Je kunt jezelf uitdagen met allerlei verschillende challenges en daarbij kun je een bronzen, zilveren of gouden oorkonde verdienen.

We starten de dag om 13.00 uur en om 14.30 uur zal de JAM afgelopen zijn. Bij veel animo zullen we ook een tweede JAM om 14.45 uur starten. Als we twee Jams organiseren, delen we de Jam in op leeftijd, dus de jongsten om 13.00 uur en de oudsten om 14.45 uur.

We beginnen met een gezamenlijke warming-up, de kinderen kunnen daarna zichzelf uitdagen met allerlei verschillende ‘freerun-challenges’ om zo punten te scoren en een oorkonde te verdienen. Daarnaast blijft er veel tijd over om lekker vrij trainen en te kijken naar de demonstraties van onze instructeurs.

We maken van de JAM een feest!

 • Locatie: Sportzaal ‘t Zand, Pauwoogvlinder 16, 3544 DB Utrecht
 • Tijdsduur: 1,5 uur
 • Tijd: 13.00 – 14.30 uur (en wellicht 2e groep 14.45 – 16.15 uur)
 • Kosten voor deelname: € 15,-
 • Maximaal aantal deelnemers: 150

Verbouwing Sportzaal ‘t Zand:

 • Ingang is vanwege verbouwing aan de andere kant van het gebouw (aan de kant van de huizen).

Inschrijven: vanaf  1 maart 2023 (inschrijfformulier onderaan deze pagina).

 • € 0,00