Evenementen

Erik Verlaan Sport organiseert regelmatig twee verschillende evenementen voor haar leden: een Jam en een les in een échte Freerunhal.

Wat is een Jam?

Een Jam is een evenement waarbij je al je tricks en flips kunt laten zien aan elkaar. Het doel is plezier hebben in freerunning en van elkaar leren. We beginnen bij een gezamenlijke warming-up en korte opdrachten en daarna is er tijd om vrij te trainen onder begeleiding van de instructeurs.

Onze instructeurs en assistenten zijn aanwezig en we zetten speciaal ontworpen freerunmateriaal klaar en er wordt leuke muziek gedraaid. We maken van de Jam een feest!

Elke Jam heeft een eigen thema, zoals Friendship, competitie en progressie.

Kosten: € 15,00 per Jam

Freerunhal

Speciaal voor onze leden huren we regelmatig een échte freerunhal. We zijn te gast bij Jump Freerun Houten. We starten met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door korte clinics en hierna is het tijd om vrij te trainen onder begeleiding van onze freeruninstructeurs. Elke ronde duurt precies een uur.
*De exacte lestijden worden ongeveer een week na de sluitingsdatum van inschrijving gecommuniceerd. Ook bij dit evenement beginnen we met de jongsten en eindigen we bij de oudsten.

Kosten: € 15,00 per les

Agenda evenementen

Zondag 23 april

JAM – SKILL COMPETITIE

Met veel plezier nodigen we je uit voor de ‘Skill Competitie’ in de Freerunhal Houten op zondag 23 april 2023.

We zijn te gast bij Jump Freerun Houten. De kinderen worden bij aankomst ingedeeld in drie verschillende groepen met een vaste freerun instructeur en samen gaan zij een aantal skills challenges aan. Kinderen/jongeren kunnen aan de hand van de uitvoering van de diverse skills punten behalen. Na afloop worden deze punten opgeteld en kunnen zij een bronzen, zilveren of gouden diploma verdienen. Iedereen krijgt een diploma.

We hebben deze dag 4 verschillende groepen van ieder 1 uur en een kwartier. We starten de dag om 14.30 uur. Hierbij beginnen we altijd met de jongsten en eindigen we bij de oudsten (tot maximaal 20.00 uur). De exacte lestijden voor uw kind worden minimaal een week van te voren gecommuniceerd.

  • Locatie: Jump Freerun Houten, Lange Schaft 9b, 3991 AP Houten
  • Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten
  • Kosten voor deelname: € 15,-
  • Max. aantal deelnemers: 100 (25 kinderen per groep)

Polsbandje

Bij de eerste Jam van dit seizoen kregen de deelnemers een siliconen polsbandje. Nu is er veel vraag naar en daarom kun je het bandje ook kopen voor € 2,50 en dan leggen we dit bandje klaar bij deze Jam.

Let op: de bandjes kun je op dit moment alleen voorafgaand aan de Jam kopen en ontvang je bij de start van de Jam.

Er kan ingeschreven worden met het inschrijfformulier onderaan deze pagina. De inschrijving sluit op 9 april of eerder indien de inschrijving vol is. Kosteloos annuleren kan tot 9 april.

  • € 0,00