Evenementen

Erik Verlaan Sport organiseert regelmatig twee verschillende evenementen voor haar leden: een Jam en een les in een échte Freerunhal.

Wat is een Jam?

Een Jam is een evenement waarbij je al je tricks en flips kunt laten zien aan elkaar. Het doel is plezier hebben in freerunning en van elkaar leren. We beginnen bij een gezamenlijke warming-up en korte clinics en daarna is er tijd om vrij te trainen onder begeleiding van de instructeurs.

Onze instructeurs en assistenten zijn aanwezig en we zetten speciaal ontworpen freerunmateriaal klaar en er wordt leuke muziek gedraaid. We maken van de Jam een feest!

Kosten: € 15,00 per Jam

Freerunhal

Speciaal voor onze leden huren we regelmatig een échte freerunhal. We zijn te gast bij Jump Freerun Houten. We starten met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door korte clinics en hierna is het tijd om vrij te trainen onder begeleiding van onze freeruninstructeurs. Elke ronde duurt precies een uur.
*De exacte lestijden worden ongeveer een week na de sluitingsdatum van inschrijving gecommuniceerd. Ook bij dit evenement beginnen we met de jongsten en eindigen we bij de oudsten.

Kosten: € 15,00 per les

Agenda evenementen

Zondag 3 juli 2022

Jam ZOMER

Met veel plezier nodigen we je uit voor de freerun JAM. Alle freerunners van Erik Verlaan Sport zijn van harte welkom om deel te nemen.

We starten de dag om 13.15 uur en om 14.45 uur zal de JAM afgelopen zijn.

We beginnen met een gezamenlijke warming-up en korte clinics, tenslotte is er tijd om vrij te trainen onder begeleiding van de instructeurs en assistenten.

We maken van de JAM een feest!

  • Locatie: Sportzaal ‘t Zand, Pauwoogvlinder 16, 3544 DB Utrecht
  • Tijdsduur: 1,5 uur
  • Tijd: 13.15 – 14.45 uur
  • Kosten voor deelname: € 15,-

Verbouwing Sportzaal ‘t Zand:

  • Ingang is vanwege verbouwing bij het rolluik, rechts van de hoofdingang.
  • Vanwege de verbouwing kunnen de ouders dus helaas niet blijven kijken (geen tribune beschikbaar).

Uiterste inschrijfdatum: nog enkele plekken beschikbaar (uiterste inschrijfdatum donderdag 30 juni)

Zondag 10 juli 2022

Freerunhal Houten

Met veel plezier nodigen we je uit een les in een échte freerunhal. Alle freerunners van Erik Verlaan Sport zijn van harte welkom. We starten de dag om 12.00 uur met het geven van de lessen. Hierbij beginnen we altijd met de jongsten en eindigen we bij de oudsten (tot maximaal 17.30 uur). De exacte lestijden voor uw kind worden minimaal een week van te voren gecommuniceerd.

  • Adres: Lange Schaft 9b, 3991 AP Houten
  • Tijdsduur: 1 uur
  • Kosten voor deelname: € 15,-

Uiterste inschrijfdatum: nog enkele plekken beschikbaar (uiterste inschrijfdatum donderdag 30 juni)